The French way. Fra Leon til Santiago, juni 2018

The French way. Fra Leon til Santiago, juni 2018

29. juni 2018 Slået fra Af thorslev

Denne tur var ret impulsiv. Havde 14 dage i overskud og valgte at tage et fly til Leon. Derfra kan du støde på Caminoen, som ligger ca. 2 km. fra lufthavnen.

Compostelle 2018

Som jeg før har skrevet. Hold dig væk fra The france way om sommeren. Der er mange mennesker, meget larm og mange store grupper, som ikke giver meget plads til andre mennesker. Så kan man jo spørger sig selv, hvorfor dælen jeg tager derned, når nu jeg fraråder andre det. Det skal jeg fortælle dig, det er nemt og turen jeg skal gå er ikke mere end ca. 300 km.

Men, skal jeg gå hele turen på 800-1000 km. vil jeg aldrig anbefale det i juni, juli, august måned. Her vil jeg anbefale Camino del Nortre, af to årsager. Ruten ligger langs kysten, som gør at det ikke bliver så varmt. Den anden og vigtigste, der er ikke så mange mennesker på denne rute – endnu 🙂

Mødte en masse gode mennesker og havde en god tur.

I Danmark var der hedebølge, i Spanien havde vi regn og kulde 🙂

Her nogel billeder fra turen.